Reload
Bergebyløpet N70 - 650 km 2016
Start time: Tuesday 2. February 09:54
Last update: 6. February 2016
13. juli 01:27
Entrants Status Trail Last update Results
14. Thomas Rosencrantz

Checkpoint passings

Leg Name Time used Time in Time out Stop time
1 Bonakas 3h 45min 2/2 13:19 2/2 16:40 3h 21min
2 Masjok 1 5h 50min 2/2 22:30 3/2 03:40 5h 10min
3 Nyborg 1 3h 22min 3/2 07:02 3/2 13:38 6h 36min
4 Bergeby 1 4h 42min 3/2 18:20 3/2 22:27 4h 07min
5 Vadsø 1 4h 21min 4/2 02:48 4/2 09:03 6h 15min
6 Vadsø 2 6h 32min 4/2 15:35 4/2 23:31 7h 56min
7 Bergeby 2 4h 54min 5/2 04:25 5/2 04:25 0

Leg statistics

LNr From - To Start time Finish time Time used Rank
out/in
1 Nyborg Start - Bonakas 2/2 09:34 2/2 13:19 3h 45min 14 / 8
2 Bonakas - Masjok 1 2/2 16:40 2/2 22:30 5h 50min 5 / 5
3 Masjok 1 - Nyborg 1 3/2 03:40 3/2 07:02 3h 22min 11 / 10
4 Nyborg 1 - Bergeby 1 3/2 13:38 3/2 18:20 4h 42min 13 / 12
5 Bergeby 1 - Vadsø 1 3/2 22:27 4/2 02:48 4h 21min 10 / 9
6 Vadsø 1 - Vadsø 2 4/2 09:03 4/2 15:35 6h 32min 9 / 9
7 Vadsø 2 - Bergeby 2 4/2 23:31 5/2 04:25 4h 54min 12 / 11
8 Bergeby 2 - Nyborg 2 5/2 04:25   0 5 /