Reload
Bergebyløpet N70 350 km 2017
Start time: Thursday 2. February 09:55
Last update: 4. February 2017
29. november 08:26
Entrants Status Trail Last update Results
30. Katharina Koch-Hartke Kainulasjärvi Rank: 10

Checkpoint passings

Leg Name Time used Time in Time out Stop time
1 Vadsø 1 5h 22min 2/2 14:40 2/2 17:59 3h 19min
2 Bergeby 4h 35min 2/2 22:34 3/2 02:29 3h 55min
3 Nyborg 5h 13min 3/2 07:42 3/2 13:22 5h 40min
4 Masjok 1 3h 49min 3/2 17:11 3/2 21:00 3h 49min
5 Masjok 2 4h 55min 4/2 01:55 4/2 05:39 3h 44min

Leg statistics

LNr From - To Start time Finish time Time used Rank
out/in
1 Vadsø Start - Vadsø 1 2/2 09:18 2/2 14:40 5h 22min 10 / 16
2 Vadsø 1 - Bergeby 2/2 17:59 2/2 22:34 4h 35min 9 / 13
3 Bergeby - Nyborg 3/2 02:29 3/2 07:42 5h 13min 15 / 13
4 Nyborg - Masjok 1 3/2 13:22 3/2 17:11 3h 49min 13 / 11
5 Masjok 1 - Masjok 2 3/2 21:00 4/2 01:55 4h 55min 10 / 10
6 Masjok 2 - Nyborg Mål 4/2 05:39 4/2 09:22 3h 43min 10 / 10