Reload
Bergebyløpet N70 650 km 2018
Start time: Tuesday 6. February 09:55
Last update: 10. February 2018
28. mai 15:24
Entrants Status Trail Last update Results
1. Jan Vidar Dahle Båtsfjord

Checkpoint passings

Leg Name Time used Time in Time out Stop time
1 TVG Bonakas 7h 25min 6/2 16:39 6/2 20:29 3h 50min
2 Nyborg 1 3h 50min 7/2 00:19 7/2 04:50 4h 31min
3 Bergeby 1 5h 44min 7/2 10:34 7/2 14:59 4h 25min
4 Vadsø 1 4h 30min 7/2 19:29 7/2 23:55 4h 26min
5 Vadsø 2 5h 40min 8/2 05:35 8/2 10:49 5h 14min
6 Bergeby 2 4h 52min 8/2 15:41 8/2 19:27 3h 46min
7 Nyborg 2 6h 21min 9/2 01:48 9/2 10:11 8h 23min

Leg statistics

LNr From - To Start time Finish time Time used Rank
out/in
1 Nyborg - TVG Bonakas 6/2 09:14 6/2 16:39 7h 25min 4 / 13
2 TVG Bonakas - Nyborg 1 6/2 20:29 7/2 00:19 3h 50min 7 / 10
3 Nyborg 1 - Bergeby 1 7/2 04:50 7/2 10:34 5h 44min 4 / 6
4 Bergeby 1 - Vadsø 1 7/2 14:59 7/2 19:29 4h 30min 9 / 9
5 Vadsø 1 - Vadsø 2 7/2 23:55 8/2 05:35 5h 40min 4 / 4
6 Vadsø 2 - Bergeby 2 8/2 10:49 8/2 15:41 4h 52min 4 / 4
7 Bergeby 2 - Nyborg 2 8/2 19:27 9/2 01:48 6h 21min 4 / 4
8 Nyborg 2 - Masjok 1 9/2 10:11 9/2 15:10 4h 59min 8 / 7