Reload
Bergebyløpet N70 650 km 2018
Start time: Tuesday 6. February 09:55
Last update: 10. February 2018
21. juli 09:31
Entrants Status Trail Last update Results
10. Tove Sørensen

Checkpoint passings

Leg Name Time used Time in Time out Stop time
1 TVG Bonakas 7h 04min 6/2 16:32 6/2 19:54 3h 22min
2 Nyborg 1 3h 38min 6/2 23:32 7/2 05:24 5h 52min
3 Bergeby 1 5h 29min 7/2 10:53 7/2 10:53 0
4 Vadsø 1 5h 02min 7/2 15:55 8/2 00:12 8h 17min
5 Vadsø 2 6h 11min 8/2 06:23 8/2 13:34 7h 11min
6 Bergeby 2 4h 41min 8/2 18:15 8/2 19:54 1h 39min
7 Nyborg 2 6h 14min 9/2 02:08 9/2 07:37 5h 29min

Leg statistics

LNr From - To Start time Finish time Time used Rank
out/in
1 Nyborg - TVG Bonakas 6/2 09:28 6/2 16:32 7h 04min 11 / 11
2 TVG Bonakas - Nyborg 1 6/2 19:54 6/2 23:32 3h 38min 3 / 3
3 Nyborg 1 - Bergeby 1 7/2 05:24 7/2 10:53 5h 29min 7 / 8
4 Bergeby 1 - Vadsø 1 7/2 10:53 7/2 15:55 5h 02min 3 / 3
5 Vadsø 1 - Vadsø 2 8/2 00:12 8/2 06:23 6h 11min 6 / 6
6 Vadsø 2 - Bergeby 2 8/2 13:34 8/2 18:15 4h 41min 5 / 6
7 Bergeby 2 - Nyborg 2 8/2 19:54 9/2 02:08 6h 14min 5 / 6
8 Nyborg 2 - Masjok 1 9/2 07:37   0 4 /