Reload
Bergebyløpet N70 650 km 2018
Start time: Tuesday 6. February 09:55
Last update: 10. February 2018
28. mai 16:41
Entrants Status Trail Last update Results
14. Aila Sarre Masjokdalen, Tana Rank: 5

Checkpoint passings

Leg Name Time used Time in Time out Stop time
1 TVG Bonakas 7h 38min 6/2 17:33 6/2 22:20 4h 47min
2 Nyborg 1 3h 54min 7/2 02:14 7/2 08:23 6h 09min
3 Bergeby 1 5h 09min 7/2 13:32 7/2 16:52 3h 20min
4 Vadsø 1 4h 06min 7/2 20:58 8/2 05:30 8h 32min
5 Vadsø 2 4h 56min 8/2 10:26 8/2 15:28 5h 02min
6 Bergeby 2 4h 25min 8/2 19:53 8/2 22:18 2h 25min
7 Nyborg 2 5h 25min 9/2 03:43 9/2 08:53 5h 10min
8 Masjok 1 4h 23min 9/2 13:16 9/2 13:21 5min
9 Masjok 2 4h 37min 9/2 17:58 9/2 21:00 3h 02min

Leg statistics

LNr From - To Start time Finish time Time used Rank
out/in
1 Nyborg - TVG Bonakas 6/2 09:55 6/2 17:33 7h 38min 16 / 14
2 TVG Bonakas - Nyborg 1 6/2 22:20 7/2 02:14 3h 54min 15 / 15
3 Nyborg 1 - Bergeby 1 7/2 08:23 7/2 13:32 5h 09min 15 / 15
4 Bergeby 1 - Vadsø 1 7/2 16:52 7/2 20:58 4h 06min 13 / 13
5 Vadsø 1 - Vadsø 2 8/2 05:30 8/2 10:26 4h 56min 9 / 9
6 Vadsø 2 - Bergeby 2 8/2 15:28 8/2 19:53 4h 25min 9 / 9
7 Bergeby 2 - Nyborg 2 8/2 22:18 9/2 03:43 5h 25min 9 / 8
8 Nyborg 2 - Masjok 1 9/2 08:53 9/2 13:16 4h 23min 7 / 6
9 Masjok 1 - Masjok 2 9/2 13:21 9/2 17:58 4h 37min 6 / 5
10 Masjok 2 - Nyborg Mål 9/2 21:00 10/2 01:01 4h 01min 6 / 5