Reload
Bergebyløpet N70 350 km 2018
Start time: Thursday 8. February 10:00
Last update: 10. February 2018
21. juli 08:22
Entrants Status Trail Last update Results
22. Katharina Koch-Hartke Kainulasjärvi

Checkpoint passings

Leg Name Time used Time in Time out Stop time
1 Vadsø 1 4h 48min 8/2 13:53 8/2 17:45 3h 52min
2 Bergeby 4h 04min 8/2 21:49 9/2 01:48 3h 59min
3 Nyborg 5h 17min 9/2 07:05 9/2 12:01 4h 56min

Leg statistics

LNr From - To Start time Finish time Time used Rank
out/in
1 Vadsø Start - Vadsø 1 8/2 09:05 8/2 13:53 4h 48min 5 / 9
2 Vadsø 1 - Bergeby 8/2 17:45 8/2 21:49 4h 04min 11 / 14
3 Bergeby - Nyborg 9/2 01:48 9/2 07:05 5h 17min 17 / 16
4 Nyborg - Masjok 1 9/2 12:01 9/2 16:30 4h 29min 13 / 13