Reload
Bergebyløpet N70 350 km 2018
Start time: Thursday 8. February 10:00
Last update: 10. February 2018
28. mai 17:00
Entrants Status Trail Last update Results
23. Tinja Myllykangas Inari Rank: 6

Checkpoint passings

Leg Name Time used Time in Time out Stop time
1 Vadsø 1 4h 36min 8/2 13:54 8/2 17:51 3h 57min
2 Bergeby 3h 54min 8/2 21:45 9/2 00:58 3h 13min
3 Nyborg 5h 08min 9/2 06:06 9/2 11:57 5h 51min
4 Masjok 1 3h 51min 9/2 15:48 9/2 18:16 2h 28min
5 Masjok 2 4h 05min 9/2 22:21 10/2 01:40 3h 19min

Leg statistics

LNr From - To Start time Finish time Time used Rank
out/in
1 Vadsø Start - Vadsø 1 8/2 09:18 8/2 13:54 4h 36min 10 / 10
2 Vadsø 1 - Bergeby 8/2 17:51 8/2 21:45 3h 54min 13 / 11
3 Bergeby - Nyborg 9/2 00:58 9/2 06:06 5h 08min 13 / 11
4 Nyborg - Masjok 1 9/2 11:57 9/2 15:48 3h 51min 10 / 10
5 Masjok 1 - Masjok 2 9/2 18:16 9/2 22:21 4h 05min 6 / 6
6 Masjok 2 - Nyborg Mål 10/2 01:40 10/2 05:41 4h 01min 5 / 6